Løpe eller gå

 

La det være sagt: Våren er på vei, og mye er bra. Det betyr ikke nødvendigvis at alt flyter og er kult. På tampen av vinteren dumpet det ned fire avslag av forskjellig art på to uker. Sånn er forfatterlivet (også).

Kanskje var jeg på vei ut i ørkenen uansett, dette vites ikke. Men nå er jeg i hvert fall der; det vil si i den kreative ørkenen. Der er det vanvittig mye sand, og så er det selvfølgelig tørke. Heldig for meg at jeg har vært forfatter så lenge at jeg vet noe om disse periodene: Ikke presse eller stresse frem noe. La tiden gå og se hva som dukker opp. (Med den ekstra isposen i magen; pengene kommer inn likevel, skal du se)

Men innimellom og plutselig griper panikken meg. Jeg er et menneske, ingen robot. Da er det utrolig bra å ha en kjær kollega som minner meg følgende: Du løper ikke når du er i en ørken. Det sier seg selv.

Og: Stol på at du finner en oase. Den kommer når den kommer.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *